Translate

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Επιτέλους διακοπές

  Γεια σας καλοί μου φίλοι! Θα ήθελα να ξέρετε πως για μια εβδομάδα θα λείψω από την "καθημερινότητα" και θα πάω να ηρεμήσω για λίγες μέρες.

       

  Οταν επιστρέψω θα αρχίσει ξανά η "καθημερινότητα", η οποία καθημερινά εχει εκατοντάδες επισκέψεις και σας ευχαριστώ πολυ για την προτίμηση σας.

  Ραντεβού λοιπόν την αλλη βδομάδα με νέα θέματα. Μέχρι τότε να περνάτε καλα, καλές βουτιές και όσοι θα μείνετε Αθήνα, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλά άρθρα στο blog, που θα σας βοηθήσουν για να περάσετε το καλοκαίρι σας στην Αθήνα όσο γίνεται πιο όμορφα.
  

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Athens by night vol. 4.

 Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου. Σήμερα φτάνουμε στο τέταρτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος, Athens by night. Ήταν ένα θέμα μεγάλο, αλλά ελπίζω συνοπτικά να σας βοήθησα σε ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει πολύ και αρκετοί έχουμε απορήσει, που να βγούμε πάλι.

 Σήμερα θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας από τον Πειραιά και συγκεκριμένα από το Μικρολίμανο. Μια περιοχή που επεκτείνεται πίσω από το ΣΕΦ.  Είναι ένα μέρος που για μια περίοδο το είχα στέκι, κάθε βράδυ ήμουν εκεί. Η πρόσβαση είναι εύκολη, μιας και σχεδόν έξω από το Μικρολίμανο, σταματάει το τραμ, ο ηλεκτρικός και πολλά άλλα μέσα, φυσικά υπάρχει και το αμάξι. Τα μαγαζιά βρίσκονται από τη μία πλευρά του δρόμου και μοιάζει λες και είναι πασαρέλα! Από την άλλη πλευρά θα δείτε τις ψαρόβαρκες δεμένες στο μικρό λιμανάκι. Η περιοχή έχει τα πάντα, από φαγητό μέχρι και ποτό.

 Μπορείτε να βρείτε μαγαζιά για όλα τα γούστα. Υπάρχουν μαγαζιά που παίζουν rock μουσική, μαγαζιά με την mainstream μουσική, αλλά μπορείτε να βρείτε και ήσυχα στέκια για πιο τρυφερές και ρομαντικές στιγμές ή και με την παρέα για ένα πιο ήρεμο καφέ. Δεν πρέπει να ξεχάσω τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, μια καφετέρια πάνω στο κύμα που όταν βραδιάζει είναι ένα ιδανικό μαγαζί για να χαρείς το κοκτέιλ σου. Φυσικά μπορείτε να πάτε και για φαγητό, μιας και υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες, αλλά και ταβέρνες με πολύ καλό φαγητό, με τσιμπημένες τιμές όμως, αλλά η όμορφη θέα με τα ψαροκάικα σε δικαιώνει.

Μικρολίμανο

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Athens by night vol. 3.

  Καλημέρα καλοί μου φίλοι. Όπως βλέπετε, σήμερα έχουμε το τρίτο μέρος για την βραδινή μας διασκέδαση. Δυστυχώς απευθύνομαι στους Αθηναίους μόνο, αλλά είμαι κάτοικος Αθηνών και οι καλές μου γνώσεις περιορίζονται εντός του λεκανοπεδίου. Βέβαια μπορεί να γίνει ένας καλός οδηγός για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την πόλη.

Athens by night. Φωτογραφία πολλά υποσχόμενη για επόμενο θέμα.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Athens by night vol. 2.

  Καλημέρα φίλοι μου και καλό μήνα. Επανερχόμαστε σήμερα με τη συνέχεια του θέματος μας, Athens by night. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το blog athinapoli.gr για την φιλοξενία που προσφέρει στα άρθρα μου. Είναι μια σημαντική αναγνώριση, μιας και αυτό δείχνει πως αρέσουν τα γραφόμενα μου.
  Συνεχίζουμε λοιπόν τις βραδινές μας περιπλανήσεις στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή. Για την περιοχή αυτή έχουμε αναφερθεί ξανά, σε παλαιότερο θέμα, αλλά είχαμε αναφερθεί για να πάμε για κάποιο καφεδάκι.